viernes, 14 de septiembre de 2012

FineArt Igualada 2012


 
FineArt Igualada 2012
Published on Barcelona Photobloggers | shared via feedly mobile

Del 5 al 14 d'octubre, la capital de l'Anoia es convertirà en la ciutat de l'estat més plena de fotografia amb l'organització del festival FineArt Igualada. Més d'una trentena de fotògrafs, escoles i arxius hi seran presents i, amb ells, les seves obres es traslladaran a Igualada durant 10 dies.

Entre els fotògrafs més destacats, el FineArt muntarà exposicions amb obres de professionals històrics, com el de Francesc Català-Roca, un autor que es va apropar a l'arquitectura modernista i que porta l'exposició del fons fotogràfic del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

D'entre els professionals històrics, el FineArt també comptarà amb obres del fons de l'igualadí Ignasi Castelltort, cedit per l'Arxiu Municipal d'Igualada. El títol de l'exposició és "Antològica" i demostra, un cop més, el gran domini de la llum i l'enfoc de Castelltort. Per altra banda, el fotògraf Xavier Miserachs portarà a Igualada l'exposició "Barcelona en blanc i negre", un conjunt d'obres que miren la ciutat des del carrer, unes imatges quotidianes de persones en escenaris reconeguts. L'obra de Josep Esquirol també arriba a la capital anoienca amb l'exposició itinerant del Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala.

Durant els 10 dies en què Igualada serà imatge, es duran a terme activitats vinculades amb el món de la fotografia i l'audiovisual, entre les que destaquen una taula rodona amb professionals del sector, un mercat de fotografia i visites guiades a càrrec de persones vinculades amb aquest art.

Us recomanem que us feu fans de la pàgina a Facebook del festival o us feu seguidors del seu Twitter si voleu estar al tant de totes les novetats d'aquest esdeveniment.
Américo. Enviado desde mi iPad